Apartmanház

Az Apartmanház fejlesztés az Ipari Park déli főbejáratánál lévő, jelenlegi porta és szolgáltatóház bővítésével valósul meg.

A jelenleg egy szintes épület 3 szintessé bővítését tervezzük. Az így kialakuló épület első és második emeletén helyezzük el az apartmanház funkciót.

Szintenként 8 db, két helyiséges, két ágyas apartman kerül kialakításra, a hozzájuk tartozó mosdó és fürdő helyiségekkel.

További részletek és ajánlatkérés

Épületeink

CHIC Innovációs Központ BITEP, 141. épület. (Teller Ede körút)

Az IN-Q-TECH Kft. székhelye. A 4500 m2-es épületkomplexumban kiadó irodák és műhelyek, szálláslehetőség, rendezvényterem, étterem és 50 helyes saját parkoló található.

ISC Irodaház BITEP, 101. épület (Gábor Dénes körút)

A korábbi tulajdonos Budaörsi ISC Kft. nevét viselő 1100 m2 összterületű, kétszintes irodaépület 20-150 m2- területű irodákat kínál a bérlők számára.

BITEP Szolgáltatóház BITEP, 28. épület (BITEP – I. kapu)

Az ipari park I. kapujához tartozó, 300 m2-es portaépületben irodai/kereskedelmi/szolgáltató célú helyiségek találhatók.

IN-Q-tech Inkubációs Központ BITEP, 87. épület (Gábor Dénes körút)

Az IN-Q-tech Kft. 2005-ös, összesen 2100 m2 területű „mintaprojektje”. Az épületegyüttest egy felújított irodaépület és egy zöldmezős beruházás keretében megépült új műhelycsarnok alkotja.

BITEP Irodaház BITEP, 122. épület (Teller Ede körút)

A 450 m2 összterületű iroda- és műhelyépület az ipari parkot üzemeltető BITEP Kft. székhelye és központja.