CHIC Közép-magyarországi Innovációs Központ

Az IN-Q-TECH Kft. székhelye. A 4500 m2-es épületkomplexumban kiadó irodák és műhelyek, szálláslehetőség, rendezvényterem, étterem és 50 helyes saját parkoló található.

A 2004-ben épült Innovációs Központ funkcióját tekintve a Budaörsi Ipari Park egyik központi épülete, mely az ipari park 2000-től kezdődő rohamos fejlődése miatt jelentkezett hiányosságokat hivatott megszüntetni:

  • - Az „A” kategóriás kiadó irodák (20 m2-es mérettől) és műhelyek (100 m2-es mérettől) azon cégek számára is lehetővé teszik az ipari parkba települést, amelyek nem kívánnak a telephelyvásárlással járó jelentős költségeket vállalni, illetve amelyek számára a megfelelő munkakörülmények mellett fontos az exkluzív megjelenés.
  • - A 100 fő befogadására alkalmas rendezvényterem bármilyen üzleti esemény számára megfelelő helyszín.
  • - Az épületben 60 fős, meleg ételt biztosító étterem található.
  • - A Központban található egy- és kétágyas apartman lakásokban az igényekhez illeszkedően szálláslehetőséget biztosítunk (egy éjszakától akár határozatlan ideig szóló tartózkodásra).
  • - A bérlők részére fedett parkolót biztosítunk.

A Központ működését fejlett épületfelügyeleti rendszer irányítja, az épületen belüli mozgást beléptető rendszer szabályozza. A területen 24 órás biztonsági szolgálat, tűzjelző- és kamerás riasztórendszer működik. A 21. században alapkövetelménynek számító informatikai háttér a minden helyiségben elérhető strukturált hálózaton keresztül érhető el, melynek központja optikai kábelen keresztül kapcsolódik a világhálóra.

A növekvő piaci igények miatt a Központ 2006-ban egy második, irodákat és apartmanokat tartalmazó épületszárnnyal bővült (CHIC II.), mely további betelepülők fogadását teszi lehetővé az épületben.

Az „Épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról” szóló 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet hatálya alá eső épületként a Központ „D” osztályú energetikai minőségtanúsítvánnyal rendelkezik (azonosító: ET-A30238-12, kelt: 2012. december 6-án).

Épületeink

CHIC Innovációs Központ BITEP, 141. épület. (Teller Ede körút)

Az IN-Q-TECH Kft. székhelye. A 4500 m2-es épületkomplexumban kiadó irodák és műhelyek, szálláslehetőség, rendezvényterem, étterem és 50 helyes saját parkoló található.

ISC Irodaház BITEP, 101. épület (Gábor Dénes körút)

A korábbi tulajdonos Budaörsi ISC Kft. nevét viselő 1100 m2 összterületű, kétszintes irodaépület 20-150 m2- területű irodákat kínál a bérlők számára.

BITEP Szolgáltatóház BITEP, 28. épület (BITEP – I. kapu)

Az ipari park I. kapujához tartozó, 300 m2-es portaépületben irodai/kereskedelmi/szolgáltató célú helyiségek találhatók.

BITEP Irodaház BITEP, 122. épület (Teller Ede körút)

A 450 m2 összterületű iroda- és műhelyépület az ipari parkot üzemeltető BITEP Kft. székhelye és központja.