Rólunk

Az IN-Q-tech Kft. a Budaörsi Ipari és Technológiai Parkban (BITEP) működő ingatlanfejlesztőés hasznosító társaság, mely saját tulajdonú ingatlanai (irodaházak és ipari ingatlanok) kezelésével foglalkozik, illetve partnerei számára ingatlanközvetítői szolgáltatást nyújt.


Az IN-Q-tech Kft-t a Budaörsi ISC Kft. hozta létre 2005-ben azzal a céllal, hogy fejlesztője és üzemeltetője legyen a BITEP területén található 2100 m2 területű Inkubációs Központnak. A projekt több mint hagyományos ingatlanfejlesztés, mivel az IN-Q-tech törekvése, hogy fizikai és üzleti inkubátorként szolgáltatásaival is segítse a Központ bérlőinek fejlődését.

A tulajdonos-alapító ISC egy olyan, az ipari parkon belüli, ideális fejlődési környezetet biztosító létesítményt kívánt létrehozni, amely a kis helyigényű, valamint a kezdő vállalkozásoknak is lehetőséget ad az ipari parkba történő betelepülésre.


Az IN-Q-tech „mintaprojektje” sikeres volt, ezért a cég tulajdonosai a projekt kiterjesztése mellett döntöttek. Ennek eredményeképpen 2013-ban az IN-Q-tech 4 újabb épületet vásárolt a BITEP területén, 7800 m2 iroda- és raktárépületből álló ingatlanállományt.


A betelepülési lehetőségek minél teljesebb körű megismertetése érdekében az IN-Q-tech folyamatosan együttműködik a BITEP-ben működő, szabad ingatlankapacitással rendelkező vállalkozásokkal, akik számára ingatlanközvetítői szolgáltatást nyújt.

Ténylegesen a BITEP-ben működő ingatlanfejlesztőként az IN-Q-tech jelentős helyismerettel rendelkezik, beleértve a helyi építési szabályokat, az ipari park adottságait és a benne elérhető szolgáltatásokat, az érdeklődők igényeit.

A BITEP elismerten az ország egyik legjobban működő ipari parkja, azonban mivel célzottan a KKV szektor igényeihez igazítva épült meg, több ezer négyzetméter helyigényű vállalkozások fogadására csak korlátozottan, 6000 m2 felett pedig egyáltalán nem alkalmas. Az ilyen igénnyel jelentkező vállalkozások számra az IN-Q-tech Kft. az M5 és M0 autópályák csomópontja mellett elhelyezkedő M5-Gyál Businessparkot ajánlja. Az Autóker Logisztika Kft. által üzemeltetett gyáli ipari park profilja kifejezetten a nagy helyigényű, adott esetben teljes körű logisztikai szolgáltatást igénylő vállalkozások számára került kialakításra.

Épületeink

CHIC Innovációs Központ BITEP, 141. épület. (Teller Ede körút)

Az IN-Q-TECH Kft. székhelye. A 4500 m2-es épületkomplexumban kiadó irodák és műhelyek, szálláslehetőség, rendezvényterem, étterem és 50 helyes saját parkoló található.

ISC Irodaház BITEP, 101. épület (Gábor Dénes körút)

A korábbi tulajdonos Budaörsi ISC Kft. nevét viselő 1100 m2 összterületű, kétszintes irodaépület 20-150 m2- területű irodákat kínál a bérlők számára.

BITEP Szolgáltatóház BITEP, 28. épület (BITEP – I. kapu)

Az ipari park I. kapujához tartozó, 300 m2-es portaépületben irodai/kereskedelmi/szolgáltató célú helyiségek találhatók.

BITEP Irodaház BITEP, 122. épület (Teller Ede körút)

A 450 m2 összterületű iroda- és műhelyépület az ipari parkot üzemeltető BITEP Kft. székhelye és központja.