Ingatlanközvetítés

„Egy mindenkiért!”

Az IN-Q-tech Kft. mint a Budaörsi Ipari és Technológiai Parkban (BITEP) működő ingatlanfejlesztő és hasznosító társaság számos – kiadó irodát/raktárt bérelni, vagy építési telket, esetleg meglévő épületet megvásárolni szándékozó – érdeklődővel kerül kapcsolatba. A cég saját tulajdonú ingatlanportfoliója nem mindig képes megoldást nyújtani az érdeklődők igényeire, ezért az IN-Q-tech Kft. folyamatosan keresi az együttműködési lehetőséget a BITEP-ben és a környékén működő, eladó, vagy kiadó – ingatlankapacitással rendelkező tulajdonosokkal, akik számára ingatlanközvetítés útján potenciális vevőket vagy bérlőket tud generálni.

Az IN-Q-tech Kft. az ingatlanközvetítési szolgáltatást az ingatlantulajdonosokkal kötött megbízási szerződés keretében, jutalékos rendszerű megbízás alapján végzi.


A tevékenység magába foglalja

• az ingatlanok kiajánlását az érdeklődők felé az IN-Q-tech Kft. által használt elektronikus kommunikációs csatornákon keresztül

• tájékoztatást az ingatlanok és az ipari park sajátosságairól

• az ingatlanok helyszínen történő személyes bemutatását

• kapcsolattartás

• a tulajdonosok és az érdeklődők közötti megállapodás létrejöttének elősegítését

További részletek és kapcsolatfelvétel

Épületeink

CHIC Innovációs Központ BITEP, 141. épület. (Teller Ede körút)

Az IN-Q-TECH Kft. székhelye. A 4500 m2-es épületkomplexumban kiadó irodák és műhelyek, szálláslehetőség, rendezvényterem, étterem és 50 helyes saját parkoló található.

ISC Irodaház BITEP, 101. épület (Gábor Dénes körút)

A korábbi tulajdonos Budaörsi ISC Kft. nevét viselő 1100 m2 összterületű, kétszintes irodaépület 20-150 m2- területű irodákat kínál a bérlők számára.

BITEP Szolgáltatóház BITEP, 28. épület (BITEP – I. kapu)

Az ipari park I. kapujához tartozó, 300 m2-es portaépületben irodai/kereskedelmi/szolgáltató célú helyiségek találhatók.

BITEP Irodaház BITEP, 122. épület (Teller Ede körút)

A 450 m2 összterületű iroda- és műhelyépület az ipari parkot üzemeltető BITEP Kft. székhelye és központja.